Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrerækker:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes

Din indkøbsliste er tom

Lyskilder

Viser 1 til 20 af 49

Sortere

 • CorePro LED Standard 7.5W (60W) A60 E27 830
  CorePro LED Standard 7.5W (60W) A60 E27 830
  CorePro LED ideel til brug i almindelige belysningsapplikationer. CorePro LED standard er kompatibel med eksisterende armaturer med en E27-fatning og er designet til eftermontering, som erstatning for glødepærer.
  Mere info
 • MASTER PL-Q Kompakt Pro Lysstofrør 16W 827 2P GR8
  MASTER PL-Q Kompakt Pro Lysstofrør 16W 827 2P GR8
  PL-Q er et effektivt, firkantet og kompakt lysstofrør, der som regel bruges i armaturer til dekorativ belysning. Lysstofrøret giver både energibesparelser og indretningsfrihed, idet den lave indbyggede højde og ensartede belysning gør det muligt at montere lysstofrøret på flade loft- eller vægarmaturer. Varianten med tobenet sokkel er designet til brug på elektromagnetiske forkoblinger.
  Mere info
 • MASTER LED ExpertColor 5.5W (50W) GU10 930 36°
  MASTER LED ExpertColor 5.5W (50W) GU10 930 36°
  MASTER LEDspot 230V ExpertColor skaber en varm og behagelig atmosfære til hoteller og restauranter, private hjem og restauranter. Atmosfæren skabes med kvalitetsbelysning med et tilpasset spektrum, høj CRI og dyb dæmpning. Resultatet? En smuk belysningsoplevelse. Og den innovative linse uden trim er desuden velegnet til stort set enhver indendørs indretning med sit rene og pæne udseende. Desuden kan du anvende hele ExpertColor-familien, der også omfatter LEDspot 12V- og LEDspot Par-lyskilder.
  Mere info
 • CorePro LED Standard 5.5W (40W) A60 E27 827
  CorePro LED Standard 5.5W (40W) A60 E27 827
  CorePro LED ideel til brug i almindelige belysningsapplikationer. CorePro LED standard er kompatibel med eksisterende armaturer med en E27-fatning og er designet til eftermontering, som erstatning for glødepærer.
  Mere info
 • MASTER LED-lysrør 1200mm Ultra Output 15.5W 840 T8
  MASTER LED-lysrør 1200mm Ultra Output 15.5W 840 T8
  Philips MASTER LED-lysrør med EMP-starter integrerer en LED-lyskilde i den traditionelle lineære størrelse for lysstofrør. Takket være det unikke design og det ensartede udseende, er det umuligt at skelne modellen fra et traditionelt lysstofrør. Modellen er ideel for dem, der gerne vil have en økonomisk løsning med større lyseffekt og længere levetid.
  Mere info
 • CorePro LEDspot 5W (50W) GU10 827 36° Dæmpbar
  CorePro LEDspot 5W (50W) GU10 827 36° Dæmpbar
  CorePro LEDspots passer perfekt til spotbelysning og giver varmt lys tilsvarende halogen. De er kompatible med de fleste eksisterende armaturer med GU10- eller E27-sokler og er designede som en erstatning for halogen- eller glødepærespots. CorePro LED-spots giver store energibesparelser og minimerer vedligeholdelsesomkostningerne.
  Mere info
 • MASTER LED-lysrør 600mm High Output 8W 830 T8
  MASTER LED-lysrør 600mm High Output 8W 830 T8
  Philips MASTER LED-lysrør med EMP-starter integrerer en LED-lyskilde i den traditionelle lineære størrelse for lysstofrør. Takket være det unikke design og det ensartede udseende, er det umuligt at skelne modellen fra et traditionelt lysstofrør. Modellen er ideel for dem, der gerne vil have en økonomisk løsning med større lyseffekt og længere levetid.
  Mere info
 • CorePro LED Standard 10.5W (75W) A60 E27 830
  CorePro LED Standard 10.5W (75W) A60 E27 830
  CorePro LED ideel til brug i almindelige belysningsapplikationer. CorePro LED standard er kompatibel med eksisterende armaturer med en E27/E14-fatning og er designet til eftermontering, som erstatning for glødepærer.
  Mere info
 • MASTER LED Kerte DimTone 6W (40W) E14 B38 Klar
  MASTER LED Kerte DimTone 6W (40W) E14 B38 Klar
  MASTER LED DimTone tager lyset til et helt nyt niveau. Når lyskilden dæmpes, bliver lyset varmere og får en effekt, der svarer til en solnedgang. Når en LED-lyskilde dæmpes, reduceres intensiteten af lyset men ikke farvetemperaturen, som forbliver konstant under hele dæmpningen. Men med DimTone reduceres farvetemperaturen også, når den dæmpes. DimTone kan dæmpes fra 2700 kelvin til 2200 kelvin. Dette giver en varm og intim lyseffekt, der minder om en solnedgang, ligesom når man dæmper en halogen- eller glødepære. Det betyder, at bl.a. hotel- og restauranter nu kan drage fordel af energieffektiv LED-belysning, som skaber en naturlig og hyggelig stemning, når lyset dæmpes. Desuden fås også alle de andre fordele, der er ved LED-lyskilder såsom meget lang levetid, lave energi- og vedligeholdelsesomkostninger samt en rigtig god lyskvalitet.
  Mere info
 • CorePro LED-lysrør Universal 1500mm H O 23W 830 T8
  CorePro LED-lysrør Universal 1500mm H O 23W 830 T8
  Det nye Philips CorePro LED-lysrør Universal T8 gør det nemt og enkelt at gennemføre dit belysningsprojekt. Du behøver ikke længere at overholde driverteknologien: Det unikke design gør det muligt at montere Philips CorePro LED-lysrør Universal T8 direkte i armaturer, der enten er baseret på elektromagnetiske EM-forkoblinger eller elektroniske HF-forkoblinger eller tilslutning til netspænding. Den er meget nem at betjene, og du behøver ikke længere at have to typer rør på lager! Philips CorePro LED-lysrør Universal T8 er helt sikker, pålidelig og nem at installere og det ideelle alternativ til almindelige lysrør, når man vil spare energi og reducere sine investeringer.
  Mere info
 • MASTER PL-C Kompakt Lysstofrør 26W 830 4P G24Q-3
  MASTER PL-C Kompakt Lysstofrør 26W 830 4P G24Q-3
  MASTER PL-C er et effektivt, kompakt lysstofrør med mellemstort wattforbrug, der som regel bruges i almen downlightbelysning i butikker, på hoteller og på kontorer. Den originale Philips-broteknologi garanterer en perfekt belysning i applikationen, hvilket resulterer i bedre belysning og højere virkningsgrad end den bøjede teknologi. Den firbenede version er designet til brug på elektroniske højfrekvente kontrolforkoblinger med integreret forvarmning og fås med plug-in/pull-out-sokkel.
  Mere info
 • CorePro LEDspot 2.8W (40W) R50 E14 827 36°
  CorePro LEDspot 2.8W (40W) R50 E14 827 36°
  CorePro LEDspots-reflektorer er ideelle til spotbelysning og giver en varm stråle med halogeneffekt. De er kompatible med de fleste eksisterende armaturer med en E14- eller E27-sokkel og designet med henblik på eftermontering som erstatning for halogenlamper eller glødelamper. CorePro LEDspots-reflektorer giver store energibesparelser og minimerer vedligeholdelsesomkostningerne.
  Mere info
 • CorePro LED-lysrør 600mm 8W 840
  CorePro LED-lysrør 600mm 8W 840
  CorePro LED-lysrør med EMP-starter er en LED-løsning, der gør det muligt at udskifte T8-lysstofrør til en overkommelig pris. Dette produkt, der er beregnet til almen belysning, udsender et lys, der minder om naturligt lys, og giver øjeblikkelige energibesparelser – kort sagt, en meget miljøvenlig løsning.
  Mere info
 • CorePro LED Stiftspot 12V 1.7 (20W) G4 827
  CorePro LED Stiftspot 12V 1.7 (20W) G4 827
  CorePro LED Stiftspot G4 er et reelt alternativ til halogenstiftspottet. Den er særligt velegnet til opgavebelysning og dekorativ anvendelse i hjem, butikker, hoteller og restauranter. CorePro LED Stiftspot er kompatibel med eksisterende armaturer med G4-fatninger og er designet til at erstatte halogenstiftspots. CorePro LED Stiftspot giver store energibesparelser og minimerer vedligeholdelsesomkostningerne uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.
  Mere info
 • CorePro LED PLS EM 5W 830 2P G23
  CorePro LED PLS EM 5W 830 2P G23
  Philips CorePro LED PLS integrerer en LED-lyskilde i den traditionelle lineære størrelse for lysstofrør. Dette produkt er ideelt til opgradering af løsninger inden for almen belysning: det opfylder de grundlæggende krav til belysning, giver betydelige energibesparelser og er miljøvenligt.
  Mere info
 • MASTER LEDspot Value Dæmpbar 3.7W (35W) GU10 930 36°
  MASTER LEDspot Value Dæmpbar 3.7W (35W) GU10 930 36°
  MASTER LEDspot 230V giver en varm, halogenlignende effektbelysning og er perfekt til spotbelysning. Takket være den høje CRI gengives flere naturlige farver, så der opnås en hyggelig og behagelig atmosfære i beboelsesområder, hoteller og restauranter, og varers skønhed fremhæves i detailhandelen. Disse LED-spots ligner glasspots, de har den samme klassiske skønhed som glasspots og LED-teknologiens gode effekt. MASTER LEDspot 230V er kompatibel med de fleste eksisterende armaturer med en GU10-holder og designet som en eftermonteringserstatning for halogen- og glødepærer. Dæmpningsfunktionen gør det muligt at skabe den ønskede atmosfære, og den er kompatibel med de fleste dæmpere. MASTER LEDspot MV giver enorme energibesparelser og minimerer vedligeholdelsesomkostningerne uden at gå på kompromis med lysstyrken, og gør det muligt for boligejere og virksomhedsejere at tjene deres investering ind hurtigt takket være den energieffektive brug og lange levetid.
  Mere info
 • MASTER Lysstofrør TL Mini 8W 830
  MASTER Lysstofrør TL Mini 8W 830
  Denne TL Miniature lyskilde (rørdiameter 16 mm) er en lyskilde med et kompakt design, som muliggør minimalisering af installationen og brug af jævnstrømsforsyning med lav spænding. Den er ideel til applikationer, hvor der kræves optimal farvegengivelse og virkningsgrad, og hvor pladsen er begrænset, f. eks. i korridorer, trappeopgange i boligblokke, integreret i spejle eller skabe, på skilte og som nødbelysning.
  Mere info
 • CorePro LED PLC 8.5W 830 2P G24d-3
  CorePro LED PLC 8.5W 830 2P G24d-3
  CorePro LED PL-C lyskilder er nemme at montere og kræver ingen modificering af den eksisterende installation, da de anvender en tilsvarende PL-C størrelse. Serien, der er designet til at passe til eksisterende armaturer, omfatter både 2-pins (EM) og 4-pins (HF) lyskilder. 2-pins lyskilderne er kompatible med alle elektromagnetiske forkoblinger, mens 4-pins lyskilderne fungerer med elektronisk højfrekvente forkoblinger. En enkel eftermonteringsløsning til udskiftning af konventionelle 18 og 26 W PL-C lyskilder. Funktionen med roterbar endekappe gør det nemt at rette lyset nøjagtigt derhen, hvor du ønsker det. Du kan dreje lyskilden fra -45° til +90°, så den passer perfekt i et ethvert armatur. Du kan således optimere lysfordelingen og sikre en optimal belysning på de steder, hvor der er mest brug for det.
  Mere info
 • CorePro LED PLC 6.5W 830 4P G24q-2
  CorePro LED PLC 6.5W 830 4P G24q-2
  CorePro LED PL-C lyskilder er nemme at montere og kræver ingen modificering af den eksisterende installation, da de anvender en tilsvarende PL-C størrelse. Serien, der er designet til at passe til eksisterende armaturer, omfatter både 2-pins (EM) og 4-pins (HF) lyskilder. 2-pins lyskilderne er kompatible med alle elektromagnetiske forkoblinger, mens 4-pins lyskilderne fungerer med elektronisk højfrekvente forkoblinger. En enkel eftermonteringsløsning til udskiftning af konventionelle 18 og 26 W PL-C lyskilder. Funktionen med roterbar endekappe gør det nemt at rette lyset nøjagtigt derhen, hvor du ønsker det. Du kan dreje lyskilden fra -45° til +90°, så den passer perfekt i et ethvert armatur. Du kan således optimere lysfordelingen og sikre en optimal belysning på de steder, hvor der er mest brug for det.
  Mere info
 • CorePro LEDspot 5W (35W) MR16 827 36°
  CorePro LEDspot 5W (35W) MR16 827 36°
  CorePro LEDspots passer perfekt til spotbelysning og giver varmt lys tilsvarende halogen. De er kompatible med de fleste eksisterende armaturer med GU10- eller E14-fatninger og er designet som en erstatning for halogen- eller glødepærespots. LEDlamps giver store energibesparelser og minimerer vedligeholdelsesomkostningerne.
  Mere info

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktivere javascript

– Meddelelse fra Ahlsell

Cookies er inaktiv. For at siden skal kunne vises korrekt, skal webbrowseren tillade cookies Tillad Cookies.