Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrerækker:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes

Din indkøbsliste er tom

05-05-2021

IT-supporter

Ahlsell Koncernen søger IT-Supporter

Ahlsell Danmark søger alsidig og flittig IT-Supporter med primære arbejdssted på de danske lokationer.

Med reference til koncernens IT Service Manager skal du selvstændigt kunne dække et bredt spektrum af supportopgaver til vores 5 danske lokationer.  Du vil få din daglige gang i en uformel og fleksibel organisation, der vægter åbenhed, ærlighed, og frihed under ansvar meget højt. Du skal kunne bidrage til at udvikle og servicere et effektivt, fleksibelt og sikkert IT-miljø, som understøtter koncernens IT-strategi.

Opgaverne er mere end alsidige og spænder meget bredt med:

  • Bruger support
  • Klargøring og installation af klienter via SCCM
  • Active Directory vedligeholdelse
  • Administration af printere
  • Vedligeholdelse af LANaaS (LAN+WLAN)
  • Vedligeholdelse af telefoniløsninger
  • Logistik IT
    • Astro WMS
    • Centiro TMS
  • Koordinator for nationale IT-projekter til koncernens teknologi organisation

Jobbet som IT-Supporter i Ahlsell indeholder en meget stor grad af selvstændighed, hvor du foruden ovennævnte opgaver også skal understøtte brugen af hjemmearbejdspladser og IT-support til vores 5 nationale afdelinger. Du vil få primær jobadresse i hos vores Retail organisation i Sønderborg, men du bør påregne en del rejseaktivitet rundt i landet, og til tider hos Nordiske kolleger.

Som person er du udadvendt, serviceminded, proaktiv og udstråler smittende arbejdsglæde. Din faglige profil er styret af, at du tager selvstændigt ansvar for egne opgaver, mål og deadlines. Hos Ahlsell er et godt arbejdsliv som er i balance med familielivet vigtigt, men som IT-Supporter skal du dog alligevel forvente situationer, hvor der er opgaver skal løses uden for traditionel arbejdstid.

Du kommer til at arbejde i et IT-Supportteam med kolleger i de andre skandinaviske lande, hvor din nærmeste chef er koncernens IT Service Manager, som er dansker. Det er en fordel, hvis du kan klare dig sprogmæssigt i Skandinavien, samt at du behersker engelsk på brugerniveau.

Har du spørgsmål til jobbet kan de rettes til IT Service Manager Lars Christensen på tlf. 22181818.

Send din ansøgning til vores Business Partner Otto Jacobsen på otto.jacobsen@ahlsell.dk

AHLSELL Koncernen er nordens største grossist indenfor VVS, EL, værktøj og køleprodukter. Ahlsell tilbyder et stort udvalg af varer og tjenesteydelser til professionelle fagfolk og Retail. Ahlsell har selskaber i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Polen og Rusland. Vi er mere end 5800 ansatte og har 230 grossistbutikker.

Du kan læse mere om Ahlsell på hjemmesiden: WWW.AHLSELL.DK

 

 

 

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktivere javascript